Kickboksen: ideale mix van techniek, kracht en conditie

Wil je fit worden en ook écht iets leren? Aan je conditie werken én tegelijkertijd je geest opruimen? En ook nog eens heel veel plezier hebben? Dan is kickboksen zeker iets voor jou.

Studio Watts

Kickboksen is namelijk méér dan losgaan op een bokszak of een tegenstander. Kickboksen is het uiterste van jezelf vergen op het gebied van techniek, kracht en uithoudingsvermogen.

Daarbij is kickboksen de ideale manier om stress te verlagen, persoonlijke angsten te overwinnen en muren te slechten.

Door op een speelse manier te leren bewegen word je, bijna zonder dat je het doorhebt, steeds sterker.

Het persoonlijke verhaal van Cornelis

Kickbokstrainer Cornelis zet zijn persoonlijke ervaringen in bij het trainen en motiveren: “Als kind kampte ik met gewichtsproblemen (obesitas) en werd daarmee gepest. Door hard te werken aan mijn doelstellingen, stevig te sporten en te letten op mijn voeding lukte het mij om op gewicht te blijven. Maar altijd ontbrak er iets. Ik kwam in aanraking met kickboksen en merkte dat het mentale gedeelte - het werken aan mijzelf - het ontbrekende stukje van mijn persoonlijke puzzel was.”

Iedereen kan kickboksen 

Moet je sterk zijn om te kickboksen? Jong? Of snel? Nee, dat is niet nodig. Bij Studio Watts is iedereen welkom, van beginner tot gevorderde, om te leren kickboksen of om zijn of haar skills te verbeteren. Je kunt alleen (single) komen trainen of als duo samen met een vriend, zus, buurvrouw of collega. Daarnaast kun je aansluiten in een groep van maximaal zus mensen.

Trainingen

Bij Studio Watts kun je verschillende manieren kickbokstrainingen volgen. We bieden zaktraining, technische training, padstraining en conditietrainingen aan. Je traint alleen, in een duo of in een groep van maximaal 6 personen, op een moment dat in jouw agenda past. De lengte van een training hangt af van de groepsgrootte:

Single

45 min

Duo

60 min

Group ( max 6 personen)

60 min

Materiaal

Om comfortabel en veilig te kunnen sporten heb je handschoenen, bandages, scheenbeschermers, een bitje en een tok nodig. Natuurlijk kun je deze van ons lenen, maar op termijn je eigen materiaal aanschaffen is natuurlijk wel zo prettig. Via Studio Watts kun je zeer aantrekkelijk een complete set aanschaffen.

Interesse?

Wil je ervaren of kickboksen iets voor jou is? Mail naar info@studio-watts.nl of bel 0615071649 en maak meteen een afspraak voor een kennismaking. 

Contact