Skip to main content

Kracht en enthousiasme

Met de inspanningen en zo snel mogelijk grotere gewichten willen gebruiken ben ik geblesseerd geraakt aan mijn  rechterschouder/arm (scheur in pees). Of deze er al in zat (oud weefsel) of dat ik deze tijdens mijn trainingen heb opgedaan is onduidelijk.

Het advies van de huisarts was toen: rust en een spuit erin voor de pijn en om de ontsteking tegen te gaan. Dat heb ik natuurlijk niet gedaan. Rik vertelde al eens dat het niks oplost en zelfs het herstel vertraagt.

“Rik adviseerde lichtere oefeningen en blijven bewegen, zonder door de pijn heen te gaan.”

Vit.C en Omega3 moest ik supplementeren. Dat ben ik toen gaan doen. De bewegingen waren vaak complex en erg saai. Goed opletten en geduld was het moeilijkste.

In de maanden die volgden zagen we de vooruitgang en snellere verbeteringen. Momenteel gaat het bijna als voor de blessure. Tijdens een controle was de arts positief verrast… Dank aan Rik en zijn trainers.