Skip to main content

Sander van der Horn

Ik werd geïnspireerd door een van mijn leukste opdrachtgevers, Xcellent, voor wie vitaliteit net zo normaal is als hard werken, goede service verlenen en een mooie boterham verdienen. Dát wilde ik ook. Ik besloot aan te kloppen bij Studio Watts. Toen ik een maand of vijf geleden van start ging bij Rik werd ik geplaagd door slapeloosheid, overgewicht, een tennisarm, gescheurde enkelbanden en diverse demonen van psychologische aard. Rik liet me focussen op motoriek en beweging, op afzien en doorzetten. En heel veel lol maken. Riks studio werd een plek waar ik me snel thuis voelde en tot rust kwam. Geestelijk. Na een paar maanden werken is van al mijn klachten eigenlijk alleen mijn pens over. En daar zou ik waarschijnlijk snel vanaf kunnen zijn, maar dan moet ik die ándere plek waar ik me zo ontzettend thuis voel een tijdje mijden. En da’s lastig, want leven zonder Kafé Van Zanten is niks aan.