Skip to main content

Bijhouden van voeding

Week 7

Elke dag bedenk ik netjes vanuit de tig recepten 3 hoofdmaaltijden, het wordt makkelijk gemaakt doordat de koolhydraten er naast vermeld staan dus enkel alleen optellen tot 30 gram. Maar dan komt het tweede, het invoeren van hetgeen ik dan echt heb gegeten…

Het klinkt zo makkelijk, maar toch heb ik elke keer weer die strijd om ingrediënt voor ingrediënt het voedingsdagboek in te vullen, want de meeste bestaande recepten in het voedingsdagboek komen niet overeen. Elke dag schuif ik het voor me uit, tot dat de week om is, en ik in mijn kookboek allemaal memoblaadjes tegen kom met maandag 28-09 ontbijt….

Of avond 1-10. Nog steeds niet ontdekt na 7 weken waardoor dit sneller kan zonder dat het zich ophoopt. Tja, snelste is eigenlijk om het elke dag even bij te houden, maar blijkbaar leer ik het nog niet en blijf ik het opsparen ☹