Skip to main content

Rik weet elke keer wel weer iets nieuws…

Week 8

Zoeken buiten je comfortzone en anders denken. Nou dat is zeker iets wat kenmerkend is voor Rik. Zo kwam hij deze week met iets nieuws om de bloedsuikers nog minder te laten pieken tijdens en na de trainingen. Meer cardio en de hartslag op een constant niveau houden, klinkt makkelijk zou je zeggen.

Dus voor de training vol goede moet op de ‘fiets’, voor 2,5 minuut. Ja, blijf het nog steeds lekkerder vinden om er voor, dan er op te zitten maar goed ik doe het. Maar dan ook nog 2,5minuut na de training, zo die had ik de eerste keer toch echt onderschat. Deal nu is dat het welke week iets wordt uitgebreid, tot ik ja ja 5 minuten voor en na de training de fiets vol houd… Al schrijvend zit ik nu te lachen, omdat het aanvoelt alsof dat wel heel optimistisch is en niet gaat lukken.

Stukje mindset. Ik word er steeds beter in, maar van tijd tot tijd verval ik weer in oude gewoonte:
“maar dat kan ik toch niet!’’. Let’s get the good spirit going!