Skip to main content

Als je dit ziet wil je mij toch alleen maar meer “pijn” doen ?!

Tot nu toe is er in mijn training wel verschil gebleken tussen de opdrachten van Fabian en die van Rik. De leuke app Cardiogram (gekoppeld aan mn iWatch) maakt één en ander op een leuke inzichtelijk. 

Vooralsnog heb ik geen specifieke voorkeur, bij beiden krijg ik ruim 20min high intensity van de 45 min training.

Dat is bijna de helft; en ik kan me geen momenten herinneren bij m’n oude sportschool waar ik dergelijke resultaten behaalde. Hoogstens bij deadliften en squadten (altijd aan t begin van het trainen) zal ik hoog in m’n hart zones hebben gezeten; om daarna weer terug te vallen op “easy does it”. Vooral dat laatste is hier gewoon geen optie; 45 min gaan en pas dan weer rusten. 

Alle spieren weer eens goed te voelen is echt enorm fijn, wat mij betreft de komende periode vele avondjes “stuk op de bank” door pittige Studio Watts trainingen onder goede begeleiding en aanmoediging van Fabian & Rik 

Heb onderstaande overzichten gedeeld met Rik; of dat slim is ga ik de eerst volgende keer wel merken 😉