Skip to main content

Mixed emotions

Fabian mag me weer gaan “slopen”, yessss dat was een heerlijk vooruitzicht toen we de afspraak zondag avond inplanden; maar de dag zelf keek ik er blijkbaar oprecht niet meer zo enorm naar uit. 

Eenmaal aangekomen bij Studio Watts eerst snel even omkleden en melden bij Fabian; bij de vraag hoe het met me gaat, antwoordde ik verrassend eerlijk: gaat niet super goed, eigenlijk best wel heel kak om eerlijk te zijn… (reden is bekend, maar deel ik liever niet online).

Fabian luisterde oprecht en eerlijk; gek eigenlijk hoe open ik durf te zijn bij iemand die ik slechts van 4x trainen ken. (Vanaf dag 1 eigenlijk al). Zijn woorden toonden oprecht begrip en inleving en zijn schouderklopje was super welkom. Zou er geen corona zijn denk ik dat ie mijn een knuffel had gegeven, of is dat toch wishful thinking? Anyway, zijn laatste woorden die ik mij herinner waren, “Elwin, we gaan je hoofd lekker leeg maken” 

Auwwww….pfffff, zucht kreun, pfffff etc etc, ruim 45 minuten later. Hoofd idd helemaal leeg, ben volledig gevloerd, maar o zo super voldaan eindig ik mijn laatste set. Terugkijkend naar mijn cardiogram van 45 min sporten zie ik 29min HIT en 11min medium training met ongeveer 5 min rust. Met andere woorden, was wel even heel zwaar voor mij, maar ook echt fijn om zo mijn hoofd leeg gekregen te hebben. Was me thuis op de bank zittend niet gelukt. 

Dus dank Fabian, zowel voor de training als het zijn van een goed en fijn mens op een moment dat ik het ook even nodig had.